Over Wageningen

Welkom in Wageningen

Het is geweldig winkelen in het centrum van Wageningen. In het historische centrum kunt u op alle gebieden slagen. In de bijzondere zijstraatjes zoals de Bevrijdingsstraat, Junusstraat en de Kapelstraat zijn tal van bijzondere en verrassende winkels. Op de site van Wageningen Cenrum vindt u alle winkels, bedrijven en horeca en uitgaansmogelijkheden in het centrum.

Waarom huren bij Jansen vd Berg

Middels deze Internet pagina zullen wij proberen aan te geven dat wij ons onderscheiden van andere kamer-verhuurders en wel op de volgende punten;

  • Wij hebben geen kamers boven horeca gelegenheden; alleen boven winkels waardoor er 's avonds geen geluidsoverlast is,
  • Onze panden zijn allemaal goed onderhouden, geisoleerd en grotendeels voorzien van dubbel glas,
  • De Panden zijn goed beveiligd d.m.v. een intercom, zodat niet jan en alleman naar binnen kan. (denk aan de weekenden als de cafe's e.d. druk bezocht worden),
  • Bijna alle panden hebben kabel-tv, internet (ADSL) en wasmachines met Euro-munt automaat.
  • In sommige panden zijn kamers met eigen douche en/of kitchenette en sommige kamers hebben ook een eigen keukenblok met apparatuur,
  • Wij streven er naar om in alle panden alleen studenten van de Middelbare Vakschool of WUR aan te nemen, zodat er relatief weinig problemen zullen ontstaan, (denk aan de tentamen periodes). Maar er zijn ook huizen die dit onderling perfect regelen.
  • De meeste panden hebben een eigen fietsenberging die afgesloten kan worden,

 

Zoals je ziet is het een aardig lijstje met positieve punten geworden.  Wij hebben een naam hoog te houden en daar doen we ook alles aan. Wij zorgen wij ervoor dat alle panden goed worden onderhouden en mochten er problemen zijn dan worden die zo snel mogelijk opgelost.

JVDB

Welkom op de site van Jansen vd Berg Investments BV.   Deze pagina geeft u inzicht in het vastgoed dat onder ons beheer is.   Wij bieden al 25 jaar kwaliteit in verhuur en streven naar hoge kwaliteit woonruimte in het centrum van Wageningen.

Studenten

De boven de winkels gelegen kamers worden hoofdzakelijk verhuurd aan studenten van de WUR, die via hospiteren zelf nieuwe huurders kiezen. Onze kamers zijn goed onderhouden en voorzien van internet (wifi) en kabel tv. Ook zijn de kamers voorzien van vinyl of pvc vloeren. 

Er zijn kamers met eigen keuken en/of douche en kamers met gezamenlijke faciliteiten. Ook is er in elk pand een wasmachine (met muntautomaat of in eigen beheer) aanwezig, de gezamenlijke keukens zijn voorzien van koelkast, oven en kookplaat. De meeste panden beschikken ook over een mooi dakterras.

Onze panden liggen allemaal in het (winkel)centrum van Wageningen, de Campus is van hieruit makkelijk te bereiken met de fiets of per bus/auto.

Retailers

De winkelpanden zijn hoofdzakelijk op A-1 locatie gelegen en over het algemeen in een 'klassieke stijl' verbouwd.  

De panden zijn deels verhuurd aan landelijk opererende winkelketens w.o. Open 32, WE, Le Perron, Zeeman en Hans Anders. Maar ook eenmanszaken kunnen goed bij ons terecht in de wat kleinere panden.

Aanvullende gegevens