Over Wageningen

Welkom in Wageningen

Het is geweldig winkelen in het centrum van Wageningen. In het historische centrum kunt u op alle gebieden slagen. In de bijzondere zijstraatjes zoals de Bevrijdingsstraat, Junusstraat en de Kapelstraat zijn tal van bijzondere en verrassende winkels. Op de site van Wageningen Cenrum vindt u alle winkels, bedrijven en horeca en uitgaansmogelijkheden in het centrum.

JVDB

Welkom op de site van Jansen vd Berg Investments BV.   Deze pagina geeft u inzicht in het vastgoed dat onder ons beheer is.   Wij bieden al 25 jaar kwaliteit in verhuur en streven naar hoge kwaliteit woonruimte in het centrum van Wageningen.

Retailers

De winkelpanden zijn hoofdzakelijk op A-1 locatie gelegen en over het algemeen in een 'klassieke stijl' verbouwd.  

De panden zijn deels verhuurd aan landelijk opererende winkelketens w.o. Open 32, WE, Le Perron, Zeeman en Hans Anders. Maar ook eenmanszaken kunnen goed bij ons terecht in de wat kleinere panden.

Studenten

De boven de winkels gelegen kamers worden hoofdzakelijk verhuurd aan studenten van de WUR, die via hospiteren zelf nieuwe huurders kiezen. Onze kamers zijn goed onderhouden en voorzien van internet (wifi) en kabel tv. Ook zijn de kamers voorzien van vinyl of pvc vloeren. 

Er zijn kamers met eigen keuken en/of douche en kamers met gezamenlijke faciliteiten. Ook is er in elk pand een wasmachine (met muntautomaat of in eigen beheer) aanwezig, de gezamenlijke keukens zijn voorzien van koelkast, oven en kookplaat. De meeste panden beschikken ook over een mooi dakterras.

Onze panden liggen allemaal in het (winkel)centrum van Wageningen, de Campus is van hieruit makkelijk te bereiken met de fiets of per bus/auto.

Aanvullende gegevens